top of page

 

​​​

 

 

"L' Espiritualitat"

 

Si vols ensenyar Reiki acceptes més responsabilitat en la teva pròpia vida, reconeixent que tu mateix ets realment creador del teu destí, i estàs connectat directament amb el poder Suprem o Déu.

En aquest curs et capacita per iniciar a altres persones. És important e imprescindible que hagis realitzat els tres nivells anteriors i hagis practicat un llarg temps. Si la iniciació en el tercer nivell​ t'atorga poder i responsabilitat d'utilitzar Reiki per ajudar a uns altres a través de la imposició de mans, el Mestratge​ Reiki t' apropa al​ “coneixement del "ser” i ens empeny a ensenyar als altres a reconèixer la seva veritable essència.

 

 

Programa:

El Mestre Usui / Wakas del emperador Meji / El Mestratge / Què és una sintonització / Símbols Tibetans del Maestratge / Com realitzar una sintonització / Contracció del punt Hui Yin / L'alè Violeta / Iniciació de Reiki I / Iniciació de Reiki II / Iniciació de Reiki III / Iniciació de Mestratge / Iniciació del Símbol Ko-ri-ki /Iniciació Reiju / Iniciació Curativa de Reiki / Ensenyant Reiki/ Pràctiques.

Data:

Per determinar.

 

Horari:

Dissabte 9:30h a 14:00h 16:00 a 19:30h

Diumenge 9:30h a 14:00h

 

Lloc:

Espai Daleth, Rda universitat 33, 1r 2a Bcn

Estudi Itzà, C/Major nº 4 Celrà (Girona)

Preu:

333 €

Es farà entrega d'un manual  i un diploma acreditatiu.

Mestratge Reiki

Estigues al dia de totes les novetats i gaudeix el  Bono Regal 50% en subscriure't!!

Telf: 670579973
info@annaromeufortuny.com

 Anna Romeu Fortuny

bottom of page