top of page

Sobre mi

El meu primer contacte amb el món terapèutic comença als 23 anys a arran d'una crisi.

 

En aquell moment em sentia perduda internament, sense acabar d’entendre ben bé que em passava, em sentia atrapada, encallant-me en els mateixos temes i sense saber com sortir-ne.  

 

Així que vaig començar a rebre sessions de kinesiologia com a pacient... Em va agradar tant que em vaig voler formar, i al cap de tres anys ja estava canviant el rumb de la meva vida!
 

Sentia amb molta força que, a més d’estar millor amb mi mateixa, volia dedicar-me a acompanyar als altres. Aquest canvi de direcció va fer que em formés en diferents teràpies durant els següents 10 anys. Sempre amb l’objectiu de fer la meva professió més efectiva...

Realment, el que crec  que m’ha ensenyat més com a terapeuta ha estat la meva pròpia entrega al procés com a pacient en cada una de les disciplines... i el meu compromís en la búsqueda del Ser jo mateixa en el meu dia a dia.

El que ofereixo és fruit del què he pogut anar traspassant en mi: comprendre la meva infància, adolescència, etc. i anar alliberant les memòries emmagatzemades, descobrir els meus potencials creatius i abonar-los (per exemple la composició musical), cuidar-me cada dia més i amb més amor (ioga, meditació, nutrició) i sobretot reapropiar-me de la meva ombra, aquella part de mi que em boicoteja i no em deixa avançar, abraçar-la i anar-la transformant cada dia. Amb la finalitat d'estar cada dia més present!!!

Durant aquests anys he acompanyat molts processos des de diferents tècniques, sobretot la Gestalt i el Reiki, que són els meus puntals i he donat cursos de Reiki des del 2008.

 

En el camí com a terapeuta on més m'he recolzat internament ha estat en la música, el cant i la composició musical. Crec que l'art i la creativitat ens ajuda a pendre consciència i a transformar la nostra vida. És per això que en les sessions incloc el que és artístic com una via de creixement durant el procès.

Actualment també estic formant-me en constel·lacions familiars amb José Miguel Dóniz i  Registres Akashics. Vivint en parella a Celrà i gaudint dels amics i la família...

 

La vida mai em deixa indiferent... Actualment sóc mare i tot a pres un nou sentit per mi, una altre profunditat. Una mirada més humana i més humil. Gaudint d'un nou ritme intern i sabemt-me en una etapa de primavera... 

Formació

Mestra Reiki, Terapeuta en Kinesiologia i Reflexologia Podal des de l' any 2000. Tècnica Metamòrfica. Flors de Bach. Tècniques de psicoteràpia per a professionals d'ajuda (pnl, constel.lacions i Gestalt) amb Bernardo Armas.

 

Un any de Tallers de psicomàgia amb Crsitòbal Jodorowsky.


Terapeuta Gestalt. Tutora de la promoció 2009-2011 de la Formació de Gestalt a Gestalt Barcelona.


He realitzat el programa “SAT” amb el Dr.Claudio Naranjo.


Formada en “Teràpia Infantil” amb Loretta Cornejo.


Formada en “ Treball amb Somnis des de la Teràpia Gestalt” amb Jaume Cardona.

 

Dos anys en el grup de canalització setmanal amb Ariadna Bailo.

Dos viatges de creixement en grup a Mèxic i Perú amb Ariadna Bailo.


Estudis musicals 4º de Piano i 5ª de Solfeig. He estudiat dos anys a Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona.

Compositora i cantautora.

 

Constel.lacions familiars a l'Espai Gestalt amb José Miguel Dóniz.

Registres Akashics a l'escola Devayana. 

Formada en les noves Constel.lacions amb Brigitte Champetier.

Actualment deixeble de Swami Satyananda Saraswati.

Estigues al dia de totes les novetats i gaudeix el  Bono Regal 50% en subscriure't!!

Subscriu-te al meu butlletí

Telf: 670579973
info@annaromeufortuny.com

Anna Romeu Fortuny

bottom of page